Bli Sprekere Puls/Styrke

- Tilpasset, effektiv og motiverende sirkeltrening for å forbedre styrke og kondisjon!

Beskrivelse

Effektiv sirkeltreningsøkt som kombinerer både styrke- og kondisjonstrening, og gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Vi veksler mellom høyt tempo som gir pulsøkning, og enkle, funksjonelle styrkeøvelser for hele kroppen i lavere tempo. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål

Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt forbedret utholdenhet og spenst, og gi motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt

Kondisjon og styrke

Målgruppe

Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering

Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike, effektive øvelser og hjelpemidler for hele kroppen.

Varighet

60 minutter

Sted og tidspunkt

Kolltveit skole (Sotra): Onsdager kl. 20 – 21

Treningsperiode

Ingen grupper gjennomføres per dags dato grunnet stengte saler og forbud mot organisert trening.

Antall økter

9-11.

Pris og Påmelding

Trykk her for Sotra

Ved deltakelse på to grupper ved samme skole får man 20% rabatt dersom man melder seg på gruppene samle, sammenlignet med om man melder seg på gruppene separat. For påmelding til Bli Sprekere Puls/Styrke og en valgfri annen gruppe på Sotra benytt denne påmeldingslinken. For påmelding til to Bli Sprekere Styrke- gruppe trykk her.