BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening

Milena Salazar

Milena Salazar er 26 år fra Kristiansand, men har bodd i Bergen i 6 år grunnet studier. Hun er en aktiv jente der fysisk aktivitet og idrett har vært en stor del av livet hennes, og dette gjenspeiler seg i utdanningen hennes innenfor Folkehelse og fysisk aktivitet. Hun har en lang erfaring innen gruppetrening og har instruert i både styrke, løp og diverse kondisjonskonsepter. Hun elsker å motivere og se andre mestre gjennom aktivitet, og ikke minst bidra til å skape langvarige og gode vaner. "Fysisk aktivitet har gitt meg så mye i livet, det å ha en kropp som takler det meste og ikke minst kunne koble av under stressende tider i livet. Også er det jo veldig gøy å være i fysisk aktivitet sammen med andre!!"

Hedda Salberg

Hedda er 22 år, kommer fra Stjørdal og studerer fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Ved siden av studiene er fysisk aktivitet en viktig del av hverdagen, særlig dans. Hun har drevet med dans hele livet, og ønsker nå å videreformidle bevegelsesgleden hun selv har hatt med seg hele veien, til andre. Når man kan ha det gøy på trening gir det så mye mer enn kun treningsgevinsten. Hun ønsker å skape gode treningsmiljø med fokus på at all aktivitet er god aktivitet, uten et prestasjonsfokus. Velkommen til trening!

Adina Larsen

Adina er 25 år fra Bergen, studerer fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Hun er en aktiv jente som har vokst opp i Bergen og Hemsedal, og har alltid hatt stor fokus på bevegelse og aktivitet gjennom ski og tur. Bevegelse og aktivitet har alltid vært en naturlig del av livet hennes, men det var ikke før hun begynte å studere at hun forstod hvor viktig aktivitet var for både fysisk og mentale, og da fant hun virkelig glede i treningen. Etter 5 år på universitetet endret hun karrierevei og begynte å studere fysioterapi fordi hun ville jobbe med mennesker innenfor helse og aktivitet. "Fysisk aktivitet gir meg overskudd og energi i hverdagen, og jeg blir inspirert, stolt og får mersmak av å nå mål jeg setter meg. Denne gleden vil jeg gi videre til andre. Trening skal være lysbetont, motiverende og gøy, og det skal vi få til sammen!"

Hans-Magnus Haukøy

Hans-Magnus, 20 år (21 år veldig snart), studerer økonomi på deltid ved Norges Handelshøyskole. Sammen med studiene er han satsende idrettsutøver. Han har drevet med løping siden han var liten, noe som har gitt erfaring rundt hvordan en kan utvikle fysiske evner, samtidig som en tar vare på seg selv. Han har det siste halvåret fått muligheten til å være instruktør for en flott gruppe med seniorer. Her har han lært mye, og er nå klar for å starte som Bli Sprekere-aktivitetsleder! «Jeg elsker å kjenne på utvikling og mestring i alle deler av livet. Dette gjelder spesielt når det kommer til fysiske forutsetninger. Vi skal alle ha med oss kroppen vår så lenge vi lever, og det blir med det viktig å ta vare på oss selv. I mine øyne er den fysisk og mentale helsen vår aller viktigste ressurs, og målet mitt er at alle skal få muligheten til å kjenne på utvikling og mestring på en sund og spennende måte.»

Ida-Lina Meurling

Ida-Lina er 42 år kommer fra Sverige men bor på Askøy. Hun har jobbet som regnskapsfører mange år men lenge ønsket å snu karrieren til å jobbe med mennesker innom helse, livsstilsendring, kosthold og aktivitet. Som kursleder i Roede er hun opptatt av å inspirere mennesker ut og i aktivitet. Interessen for trening kom i voksen alder, så hun vet hvor lang dørterskelen føles til tider, og at ingenting slår gleden når man tatt steget og kommet i gang og får en deilige følelsen av mestring at man klarte det. Her vil man møtes med forståelse av at alle har vært nybegynner, det viktigste er at man kommer i gang i eget tempo med den aktivitet som gir glede, motivasjon og mersmak, og være den beste utgaven av oss selv -det er mer en godt nok. Når man er aktiv, trener og spiser sunt så blir man mer robuste til å takle den motgang som kan møte en på livets vei, man blir sterkere fysisk og psykisk og er klare for å møte alderdommen når den kommer snikende på oss! «Det er godt for både kropp og sjæl, og det er viktig å ha fokus på det vi får til og være stolte for det!»

Maren Juvik

Maren er fra Askøy og går siste året på fysioterapiutdannjng ved Høgskulen på Vestlandet. Hun avtjente førstegangstjenesten etter videregående og har mangeårig erfaring som assistent på sykehjem.<br><br>"Dørstokkmilen er noe vi alle kjenner til, men det å komme seg ut og i bevegelse er noe man aldri angrer på! Det gir glede, mestringsfølelse og, ikke minst, mersmak.

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.