BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Julie Solvi Håpnes

Julie kommer fra Trondheim og går siste året på fysioterapiutdanningen ved Høgskulen på Vestlandet. Før fysioterapiutdanningen har Julie studert dans, og fysisk aktivitet har lenge vært en del av hennes hverdag.

«Trening og fysisk aktivitet trenger ikke alltid å handle om at man skal prestere. For meg er trening et godt og viktig avbrekk fra hverdagen. Trening er med på å gi energi, glede og mestringsfølelse. Det er godt for vår fysiske helse, og ikke minst vår mentale helse.»

Helene Krakhela Engesæter

Helene kommer fra Bergen og jobber som turnusfysioterapeut. Har studert fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Har alltid drevet med en form for fysisk aktivitet; håndball, fotball, svømming, kickboksing, dansing, treningssenter osv.

"For meg er det viktig at trening er gøy og at den gir mestringsfølelse og overskudd. Det er ikke så mye som skal til. Få på deg treningstøyet så er mye gjort! Det smaker bedre å slappe av på sofaen etter en liten treningsøkt!"

Celine Håkestad

Celine kommer fra Drammen og studerer tredje året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Hun har lang erfaring med lagidrett og stor lidenskap for fysisk aktivitet. I tillegg er hun instruktør for Bektherevforeningen i Bergen og omegn.

«Trening trenger ikke være komplisert. Det skal være gøy og gi mestringsfølelse, slik at man fortsetter å holde seg i fysisk aktivitet. Jeg ønsker å bidra til at alle opplever dette!»

Frida Sundal Børresen

Frida kommer fra Levanger i Trøndelag og avlegger i år sin turnustjeneste som fysioterapeut etter 3 års utdanning ved Høgskulen på Vestlandet. Hun har tidligere erfaring fra flere idretter, som både utøver og trener.

«Jeg brenner for den fysiske og mentale folkehelsa via helsefremmende og -forebyggende trening. Mitt mål er at alle skal føle både mestring og glede i aktivitet - uavhengig av nivå!»

Maren Juvik

Maren er fra Askøy og går siste året på fysioterapiutdannjng ved Høgskulen på Vestlandet. Hun avtjente førstegangstjenesten etter videregående og har mangeårig erfaring som assistent på sykehjem.

"Dørstokkmilen er noe vi alle kjenner til, men det å komme seg ut og i bevegelse er noe man aldri angrer på! Det gir glede, mestringsfølelse og, ikke minst, mersmak.

Marte Nord

Marte er fra Sogndal og studerer 2.året på bachelor i Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen. Fra tidligere har hun et årsstudium i Idrett fra Høgskulen på Vestlandet i Sogndal. Hun har jobbet på Intersport Sogndal i snart 7 år og har i sommer fullført Bli Sprekere sin aktivitetslederutdanning.

"Jeg ønsker at fysisk aktivitet skal gi glede, mestringsfølelse og overskudd i hverdagen. Litt er bedre enn ingenting – og du angrer aldri på ei treningsøkt!"

Maiken Haaland

Maiken kommer fra Stavanger og studerer tredje året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Sommeren 2019 fullførte hun aktivitetslederkurset til Bil Sprekere. I tillegg er hun også instruktør for Bekhterevforeningen i Bergen og omegn.

"En oppvekst fylt med fysisk aktivitet og bevegelsesglede har gitt erfaringer jeg ønsker å dele med andre! Fysisk aktivitet handler for meg om å ha det gøy, bevege seg og oppleve mestringsfølelse. I tillegg bidrar det til å styrke oss mot dagliglivets mangfoldige gjøremål, en økt livskvalitet og gir oss en god følelse både fysisk og mentalt".

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Powered by: Bloc