BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Maren Juvik

Maren er fra Askøy og går siste året på fysioterapiutdannjng ved Høgskulen på Vestlandet. Hun avtjente førstegangstjenesten etter videregående og har mangeårig erfaring som assistent på sykehjem.

"Dørstokkmilen er noe vi alle kjenner til, men det å komme seg ut og i bevegelse er noe man aldri angrer på! Det gir glede, mestringsfølelse og, ikke minst, mersmak.

Marte Nord

Marte er fra Sogndal og studerer 2.året på bachelor i Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen. Fra tidligere har hun et årsstudium i Idrett fra Høgskulen på Vestlandet i Sogndal. Hun har jobbet på Intersport Sogndal i snart 7 år og har i sommer fullført Bli Sprekere sin aktivitetslederutdanning.

"Jeg ønsker at fysisk aktivitet skal gi glede, mestringsfølelse og overskudd i hverdagen. Litt er bedre enn ingenting – og du angrer aldri på ei treningsøkt!"

Maiken Haaland

Maiken kommer fra Stavanger og studerer tredje året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Sommeren 2019 fullførte hun aktivitetslederkurset til Bil Sprekere. I tillegg er hun også instruktør for Bekhterevforeningen i Bergen og omegn.

"En oppvekst fylt med fysisk aktivitet og bevegelsesglede har gitt erfaringer jeg ønsker å dele med andre! Fysisk aktivitet handler for meg om å ha det gøy, bevege seg og oppleve mestringsfølelse. I tillegg bidrar det til å styrke oss mot dagliglivets mangfoldige gjøremål, en økt livskvalitet og gir oss en god følelse både fysisk og mentalt".

Rolf Kristian Almås

Rolf kommer fra Stord og studerer tredje året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Han har erfaring fra diverse individuelle og lagidretter som alltid kommer godt med. Han har tidligere erfaring innen flere instruktørjobber derav blant annet hos Vannkanten og Bekhterevforeningen i Bergen og omegn.

"Da å få gjennomført noko form for fysisk aktivtet kvar dag hjelper, både for den kroppslige og psykiske helsa! Da viktigste er å gjere det du kan, ikkje at du gjer det perfekt."

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.

Levert av IdrettenOnline